top of page

WEDSTRIJDTEAMS

Binnen Impressive Dance Studio’s bieden wij lopende seizoen 2023-2024 ruimte aan 2  wedstrijdteams in de stijlen hip hop/ streetdance en modern-jazz/ showdance. Wij zijn altijd opzoek naar nieuw danstalent!

 

Alle teams trainen onder leiding van Sophie Visser 2 keer per week keihard aan nieuwe choreo’s en technieken. In een wedstrijdteam dansen is een echte teamsport. Samen met jouw team en coach werk je naar de wedstrijden toe en doe je mee aan verschillende wedstrijden binnen Nederland, zoals UDO, DanceStars, Check It Art en Soneo. Je wordt danstechnisch goed opgeleid en krijgt de mogelijkheid om veel op te treden voor boekingen en demo’s. Naast al het harde trainen is er natuurlijk ook ruimte om samen veel lol te maken en onze passie te delen.

 

Voordat je in een van onze wedstrijdteams terecht komt moet je eerst auditie doen. Dit kan door middel van een van onze audities. Geef je op voor de auditie door ons een mail te sturen met je naam leeftijd en dansstijl.  De reguliere lessen bieden ook een mogelijke opstap naar een van de wedstrijdteams.

Wedstrijddansen

IMPRESSIVE CREW

Hip hop/ streetdance

team

13 t/m 16 jaar

ICONIC

Modern-jazz/ showdance team

13 t/m 16 jaar

bottom of page