top of page

BY SOPHIE

Impressive Dance Studio’s By Sophie. Een droom die uitkomt! Al jaren geef ik les in verschillende stijlen en nu heb ik dan eindelijk mijn eigen dansstudio speciaal voor kinderen en tieners.

Mijn passie voor dans startte 14 jaar geleden toen ik voor het eerst een dansstudio binnen liep.  Dit gevoel weet ik nog zo goed. Het was magisch en ik kon alleen maar vol bewondering om me heen kijken. Alles viel op zijn plek. Ik voelde toen al aan alles dat dit een heel belangrijk onderdeel van mijn leven zou gaan worden. Jaren lang heb ik dag in dag uit in verschillende dansstudio’s gestaan, op mooie podia gedanst en lesgegeven vanaf mijn 15e levensjaar. Inmiddels heb ik de dansacademie afgerond waar ik veel heb mogen leren. Alle kennis die ik daar heb opgedaan en mijn passie voor dans geef ik graag door aan mijn leerlingen. Het is geweldig om elke week samen met alle kids te dansen en ze te zien groeien als danser en als mens.


Mijn visie
Ik vind het heel belangrijk dat kinderen zich thuis voelen zodat ze zich volop kunnen ontwikkelen tijdens de lessen. Daarnaast hecht ik er veel waarde aan dat er professionele lessen gegeven worden. Dit houdt in dat er altijd een professionele docent voor de groep staat die verstand van zaken heeft. Deze docent haalt het beste in de leerlingen naar boven, daagt ze uit alles te geven wat erin zit en zorgt er bovenal voor dat passie en plezier voorop staat.

Impressive 007.png
bottom of page