top of page
wedstrijddansen Amersfoort_edited.jpg

OVER IMPRESSIVE DANCE STUDIO'S

Be passionate: Dance, learn and have fun!

Impressive Dance Studio's staat voor passie, plezier, professionaliteit, creativiteit en verbinding. Dans verbindt! Niets is leuker dan samen je passie delen.

Impressive Dance Studio's is in 2022 opgericht door Sophie Visser. Zij deelt haar passie en kennis in onze mooie dansstudio's in het Icoon in het centrum van Amersfoort Vathorst. Vanaf augustus 2023 opent Impressive Dance Studio's ook haar deuren in Leusden. Daar zal lesgegeven worden in de sportzaal van Antares in de Tabaksteeg.

Impressive biedt vele danslessen aan gedurende de week. Voor kleuters vanaf 4 jaar bieden wij streetdance lessen aan en kids van 7 t/m 11 jaar kunnen genieten van zowel streetdance- als modernjazz/ showdance lessen. Voor tieners vanaf 12 jaar geven wij les in de stijlen hip hop, commercial, showdance en modern-jazz.

 

Naast alle regliere lessen hebben wij ook nog 4 wedstrijdteams in de stijlen hip hop en modern-jazz/ showdance. Deze teams strijden bij verschillende wedstrijd organisaties voor de prijzen. Daarnaast bieden wij vanaf augustus 2023 een nieuw traject aan voor gevorderde dansers genaamd Impressive Academy.

 

Hier bij Impressive Dance Studio’s hebben we een grote passie voor dans en helpen we kinderen en tieners graag bij het ontdekken van hun mogelijkheden en talenten.

 

Klaar om aan de slag te gaan? Geef je op voor een gratis proefles!

bottom of page